harry-potter-ja-puoliverinen-prinssi-kilpailu

Osallistu kilpailuun klikkaamalla kuvaa

Harry Potter ja puoliverinen prinssi kilpailussa arvotaan osallistujien kesken Philips Blue-ray soitin. Jos et halua käyttää hyväksesi kilpailusivustolla olevaa tarjousta Harry Potter ja puoliverinen prinssi + toinen Harry Potter elokuva 1 € + postikulut 4,90 €, muista valita ko. vaihtoehto kilpailulomakkeesta.

Harry Potter ja ystävät taistelevat jälleen pahaa lordi Voldemortia vastaan. Lordi Voldemort on koventanut otteitaan sekä jästien että velhojenkin keskuudessa ja jopa Tylypahka on muuttunut. Harry epäilee jopa, että vaara voi vaania jopa linnan sisäpuolella. Harry ja Dumbledore aloittavat huikean valmistautumisen viimeiseen taisteluun Voldermortia vastaan. Tästä alkaa Harry Potterien historian huikein seikkailu!

Oheisella kilpailusivulla on tarjous, jossa voit tilata Harry Potter ja puoliverinen prinssi + toinen Harry Potter elokuva (Harry Potter ja viisasten kivi, Harry Potter ja salaisuuksien kammio, Harry Potter ja Azkabanin Vanki, Harry Potter ja liekehtivä pikari tai Harry Potter ja Feeniksin kilta) hintaan 1 € + postikulut 4,90 €. Kilpailuun voi osallistua ilman tilaamista.

Palkintona oleva Blue-ray soitin on DVD-soittimista seuraavan sukupolven elokuvalevyjen soitin. Blue-ray mahdollistaa aivan eritasoisen kuvan- ja äänenlaadun.

Tsemppiä kilpailuun!

Osallistu kilpailuun